Spring til indhold

Generelle oplysninger

Club Nord

Søparken 4

9440 Aabybro

CVR nr.: 35425667

Telefon: 96969696

Email: clubnord@tv2nord.dk

Tilmelding

Som medlem af TV2 Nords seerklub betaler du 99,- kr. om året pr. husstand. Du får ikke noget medlemskort, vi kan se din tilmelding i vores system samt indmeldelsesdato.

Priser

Hos Club Nord er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Club Nord modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Club Nord tilstræber at behandle og afsende ordre snarest muligt, de er modtaget.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 42 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen eller ved nærmeste pakkeshopudleveringssted.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, er du velkommen til at ringe til os.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 2-5 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Konkurrencer 

Alle medlemmer med en betalt abonnoment kan deltage i vores konkurrencer. Dog kan du ikke deltage, hvis du er Club Nord Free medlem.

Club Nord kan indimellem udskrive små ad hoc konkurrencer blandt alle medlemmer (også Club Nord Free), alle følgere på Facebook eller blandt alle modtagere af det elektroniske nyhedsbrev.

Fortrydelsesret

Medlemskabet er bindende for et år af gangen. Fornyelse sker s automatisk efter 1 års medlemskab. Så snart fornyelsen er sket bortfalder fortrydelsesretten. Udmeldelse skal ske til clubnord@tv2nord.dk inden fornyelsen. Såfremt indbetaling for et nyt år ikke sker, ophører medlemsskabet automatisk. 

Købes der billetter til vores arrangementer, foregår det via vores samarbejdspartnere. Der henvises til de individuelle handelsbetingelser hos partnerne. Det fremgår tydeligt på clubnord.dk, hvem vi samarbejder med på de individuelle arrangementer. 

Markedsføringssamtykke

Ved at accepterer vores handelsbetingelser, giver du også samtykke til, at Club Nord og TV2 Nord må kontakte dig elektronisk på flere forskellige platforme, telefonisk og pr. brev i relation til dit medlemskab.
Denne behandling af information sker i overensstemmelse med Club Nords (og TV2 Nords) privatlivspolitik.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du som medlem, samtykke til, at du vil modtage markedsføring om beklædning, events, underholdning, produktilbud, nyheder mv.
Denne markedsføring er fra Club Nord, men den kan også komme fra TV2 Nord.
Du giver også samtykke til, at vi kan fremsende marketingsundersøgelse.

Du kan altid kontakte Club Nord vedrørende dine data og for at tilbagekalde dit samtykke. Club Nord må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke mht. nye samarbejdspartnere, produkter eller andre former for kontakt.

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Club Nord.

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser.

Personoplysninger

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb.

Den information, du deler med Club Nord er fortrolig. Oplysningerne videregives eller sælges ikke til tredjepart. Vi videregiver dog de nødvendige oplysninger til fragtfører, for at kunne levere dine varer, ligesom at vi, i tilfælde af mistanke om bedrageri, ved lov er forpligtet til at videregive oplysningerne, til politiet. Begge dele vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. 

Når du handler på www.clubnord.dk er dine informationer sikre. Vi kommer aldrig til at se dine kreditkortoplysninger, da alle transaktioner foregår gennem NETS, som er et tredjeparts betalingssystem.

Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Club Nord. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Læs mere om vores persondatapolitik i vores særskilte dokument ”Persondatapolitik”.

Kontakt 

Club Nord har kontor samme sted som TV2 Nord:

Søparken 4
9440 Aabybro
Mail: clubnord@tv2nord.dk 
Tlf. 96969696

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til butikken