Spring til indhold

Velkommen til vores nye hjemmeside

Den 23. december gik Club Nords nye hjemmeside live efter mere end et halvt års forberedelser.

Siden bliver startskuddet til en masse nye tiltag. Vi har glædet os rigtig meget til at kunne præsenterer en brandflot hjemmeside med en masse optimeringer – alt med udgangspunkt i, at det skal bliver en bedre oplevelse for DIG som medlem.

“Den gamle side havde udtjent sin værnepligt, og trængte til en ansigtsløftning, og derfor har vi i mere end et halvt år arbejdet hen imod at kunne præsentere en ny funktionel hjemmeside, der lever op til tidens krav” fortæller Sponsor- og eventmanager Lars Bisgaard Andreasen.

Han håber at Club Nord medlemmerne vil tage godt imod den nye side.

“Vi glæder os til reaktionerne fra vores medlemmer, og vil rigtig gerne have feed back fra brugerne, for vi er godt klar over at der vil komme nogle tilretninger i de kommende måneder”.

En af prioriteterne har været at siden skulle være nemmere at surfe rundt mellem de forskellige menuer, samt at medlemsmodulet var mere brugervenligt.

Der ud over har man arbejdet meget med at give Club Nords samarbejdspartnere en god eksponering på siden, så alle medlemsfordelene fremtræder tydligere.

“Vi syntes selv at vi er kommet godt i mål, og håber at det nye set-up vil være med til at understøtte den seneste tids positive udvikling i medlemsantallet”, slutter en glad Sponsor- og eventmanager.

Den nye hjemmeside har bl.a.:

• En mere brugervenlig adgang

• Nemmere adgang til profiloplysninger herunder betaling

• Fået en designoptimering

• En nem adgang til konkurrence og events allerede på forsiden

• Et godt overblik over kontaktoplysninger

• Og et væld af andre brandgode opgraderinger, som du, som medlem sikkert allerede har bemærket

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til butikken