Spring til indhold

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for dit medlemskab hos Club Nord.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi til enhver tid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger, vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Club Nord indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

– Gennemfører et køb af vores produkter – både fysiske og digitale.

– Opretter et medlemskab

– Tilmelder dig vores nyhedsbrev

– Kontakter os (tlf.,mail eller fysisk) vedr. spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.clubnord.dk er:
Club Nord, Søparken 4, 9440 Aabybro, cvr nr. 35425667

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mail adresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.Telefonnummeret således, vi kan kontakte dig vedr. dit medlemskab eller ved vundne konkurrencer.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Reepay og Mobilepay inklusive information, der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation. Betalingsoplysninger vil Club Nord medarbejderne ikke have adgang til.
Reepay er betalingssystem bag Club Nords hjemmeside.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 365 dage efter, at du har modtaget din vare eller ydelse. Dvs. hvis du ikke gennemfører eller fornyer dit kontingent, vil du automatisk blive slettet fra vores medlemsdatabase efter 1 år fra kontingentets udløbsdato.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vores hjemmeside er leveret af Podi, som anvender WordPress i hjemmesidens setup. Betalingssystemet bag hjemmesiden er Reepay, som er registreret som databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i WordPress datacentre.
Udsendelsen af nyhedsbrevet foregår gennem Brevo, som til statistisk formål indsamler leverings- og åbningsoplysninger for de udsendte nyhedsbreve.
Hvis Club Nord selv varetager billetsalget til vores events benytter vi os af billetsystemet Safeticket.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som det registrerede medlem har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse clubnord@tv2nord.dk.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til butikken