Spring til indhold

Club Nord donerer 272.000 kr. til TV2 Nord

Fredag mødte Club Nord julemanden op til TV2 Nord medarbejdernes ugentlige personalemøde med en stor julegave

Der var disket op med lune boller, norske klejner og varm kakao, da medarbejderne på TV2 Nord fredag morgen afholdte deres ugentlige medarbejdermøde.

De var blevet varskoet om, at mødet stod i seerklubben Club Nords tegn, men der ud over vidste de ikke, at selveste julemanden ville dukke op med gaver til alle.

Under mødet dukkede julemanden op med sæk og gaver og fik en flot velkomst. Der var naturligvis en slikpose til alle, og så fik seks tilfældigt udvalgte medarbejder ellers fornøjelse af at pakke gaver op.

De fem af gaverne indeholdte hver en check på 50.000 kr. Ialt 250.000 kr. som Club Nord donerer til TV2 Nord. Disse skal blandt andet bruges på en opgradering af udenomsarealerne samt grønne tiltag.

Den sidste gave er en årlig donation på 22.000 kr. til et medarbejderlegat, som alle medarbejdere på TV2 Nord kan søge. Legatet gives til medarbejdere, som vil dygtiggøre sig, og det uddeles en gang årligt. Den enkelte medarbejder skal selv søge legatet.

TV2 Nords seerklub – Club Nord – donerer midler til TV2 Nord cirka hver andet år. Seerklubben er stiftet for økonomisk at bakke op om nordjyllands eneste TV station samt at knytte seerne tættere til deres regionale mediehus. 

Du kan melde dig ind i Club Nord via dette link: TRYK HER

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til butikken