Spring til indhold

Club Nord sætter præg på rekorduge

Vanvittig uge med verdensrekorder, events, underholdning og aktiviteter for HELE familien – Mandag den 26. august til søndag den 1. september – Søen ved TV2 Nord i Aabybro

TV2 Nords seerklub er naturligvis også på pletten når Stine Rex og David Stoltenborg vil forsøge at sætte verdensrekorder i uge 35.

Club Nord Lars er konferencier/speaker hele ugen, og vil præsentere løbere, konkurrencer, underholdning og aktiviter fra Nordjyske Bank scenen.

Der ud over vil Club Nord være på pladsen med et aktivitetstelt.
Her vil du kunne møde bestyrelsen, se de aktuelle Club Nord tilbud og lave sjove aktiviteter.

Danmarks største klovneløb?

Lørdag den 31. august arrangerer Club Nord og TV2 Nord – i samarbejde med Nordjyske Bank, DGI Nordjylland og Aabybro Erhverv & Handel – Klovneløb 2024.
Da det er rekordernes uge, er målet naturligvis at det bliver Danmarks største Klovneløb.
Derfor satser man på at få aktiveret børnefamilier og foreninger fra hele Nordjylland til at tage til Aabybro denne lørdag og være med til at få rekorden til det nordjyske.
Alle sejl er sat til, således at børn, forældre og bedsteforældre får en sjov og hyggelig oplevelse med underholdning, præmier på løbenumrene, konkurrencer, aktiviteter og andre sjove indslag.
Du kan læse mere om løbet – og tilmelde dig – via dette link (Klik her)

Club Nord støtter Smilfonden

Formålet med 6 dages løb med SMIL er ikke kun at slå rekorder. En stor del af eventen er ligeledes at samle ind til Smilfonden – der arbejder for at hjælpe børn med alvorlige kroniske sygedommer.
Det vil Club Nord naturligvis også gerne være med til. Derfor donerer man 49 kr. pr. medlemsskab for de nye medlemmer man får ind i uge 35.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til butikken