Spring til indhold

En velduftende aftale for Club Nord medlemmerne

TV2 Nords seerklub – Club Nord – har lavet et samarbejde med Frisør Rejnholdt & Hudpleje i Jerslev.

“Sammen laver vi i første omgang en konkurrence hvor Club Nord medlemmerne kan vinde en eksklusiv og spændende duft, og så håber vi at samarbejdet kan udvikle sig yderligere i løbet af 2023”, fortæller Lars Bisgaard Andreasen fra Club Nord.

Der er forskellige muligheder på tegnebrættet der arbejdes på. Nu skal de forskellige detaljer falde på plads hvilket man regner med sker i løbet af de kommende måneder.

Frisør Rejnholdt & Hudpleje ejes af Julie Rejnholdt og drives sammen med hendes mor, Lise.

Oprindeligt startede det som en ren frisørforretning, men i 2022 sluttede Lise sig til datterens virksomhed med Hudpleje delen.

Lise Rejnholdt har i mange år fungeret som sælger/underviser af en række meget ekslusive hudplejeprodukter og parfumer, blandt andet det Japanske mærke Sensai.
Men efter mere end 15 år på landevejen med utallige kurser og salgstourneer, følte Lise at tiden var inde til en mere afslappet hverdag, med knap så mange hotelovernatninger og dage værk fra familien. Det resulterede i samarbejdet med datteren Julie.
Lise driver sideløbende en konsulentvirksomhed hvor hun rådgiver, vejleder og hjælper hudplejeklinikker over hele landet.

Frisør Rejnholdt & Hudpleje har lige fået de spændende parfumeprodukter for Juliette Has A Gun og Goldfield & Banks på hylderne. Det er disse produkter som Club Nord medlemmerne skal “dyste” om.

Goldfield & Banks er et nyt spændende ekslusivt Australsk brand. Brandet er inspireret af Australiens frodige, aromatiske og botaniske skove, de golde sletter, brogede turkise kyster og den okkerfarvede, dramatiske ørken. Mærket kalder sig selv en hyldest til Australiens ekstraordinære skønhed og botaniske rigdom.

Juliette Has A Gun er skabt i 2005 af Franske Romano Ricco. Som navnet antyder er brandet en nicheduft. Det tilegner sig specielt til dem der søger en signaturduft der giver masser af selvtillid. Juliette Has A Gun er indbegrebet af originalitet.

“Det er to RIGTIG spændende brands som placerer sig i det segment der ikke vil have en duft som alle de andre”, fortæller Lise Rejnholdt.

Du kan deltage i konkurrence – Hvis du er Club Nord medlem – via dette link: KLIK HER

Besøg Frisør Rejnholdt & Hudpleje hjemmeside: KLIK HER

Se Frisør Rejnholdt & Hudplejes Facebookside: KLIK HER

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til butikken