Spring til indhold

EKSKLUSIVT: Bag kulisserne på Ruths Hotel, Skagen

Club Nord kan nu igen helt eksklusivt invitere medlemmer til rundvisning og foredrag på Ruths Hotel søndag den 6. november 2022.

Oplev en rundvisning på det smukke badehotel med efterfølgende miniforedrag ved Hoteldirektør Tom Boye, som fortæller historier om livet bag Ruths Hotel, som blandt andet har været portrætteret i en række TV-udsendelser produceret af TV2 Nord.
Vi slutter dagen i de hyggelige omgivelser med kaffe og kage.

Billetterne købes ved at sende en mail med oplysninger om navn, ønskede antal billetter og telefonnummer (kun for betalende medlemmer). Betaling foregår efter tilmelding, vi sender en mail, hvor vi bekræfter tilmelding samt diverse oplysninger vedr. betaling.

Sidste år blev billetterne revet væk på ingen tid, så tøv ikke med at tilmelde dig! Der er et begrænset antal billetter – derfor først til mølle…

Er du i tvivl om dit Club Nord medlemsskab, bedes du venligst kontakte os på tlf.: 96 96 96 96.

Varighed: Ca. 2 timer

Dato: Søndag 6. november 2021 kl. 14:00 – 16:00

Billetpris: 100,- kr.

Adresse: Hans Ruths Vej 1, 9990 Skagen (Gammel Skagen)

Club Nord kan nu igen helt eksklusivt invitere medlemmer til rundvisning og foredrag på Ruths Hotel søndag den 6. november 2022. Oplev en rundvisning på det smukke badehotel med efterfølgende miniforedrag ved Hoteldirektør Tom Boye, som fortæller historier om livet bag Ruths Hotel, som blandt andet har været portrætteret i en række TV-udsendelser produceret af TV2 Nord.Vi slutter dagen i de

Du skal være logget ind for at læse mere.

Log ind for yderligere information
Log ind
Ønsker du at blive medlem af Club Nord
Bliv medlem

INFORMATION:

Billetpris: 100 kr.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til butikken