Spring til indhold

Sommerrevyen i Aalborg

Den 3. – 4. september i Aalborg Kongres & Kultur Center Stærk satire, der vil mere end at more. Fuld af flower power og udstyret med et af landets stærkeste revyteams råber Sommerrevyen i Aalborg om håbet på det bedste. Og spidder de værste – dem i Kreml og vores egne dobbeltmoralske handlinger. Fredag 2.

Du skal være logget ind for at læse mere.

Log ind for yderligere information
Log ind
Ønsker du at blive medlem af Club Nord
Bliv medlem

INFORMATION:

En dynamik mellem sjov og alvor
Sommerrevyen i Aalborg har det meste. Poesi, gakkede tekster, parodier, stærk satire, sang og musik. Revyen har sin samtid på sigtekornet – og der er jo rigeligt at tage fat på. 

Blandt flere gode anmeldelser roser Politikken revyen for mange fine og flot eksekveret numre af et veloplagt og charmerende hold. Et medley af Lennons Imagine, The Polices Russians (love their children too) og Michael Jacksons Heal the World. Putin der spiller badebold med verden. Curling for partiledere på glatis. En doktor uddannet på Facebook som cand.kun.SoMe. H.C. Andersen med et nyt eventyr om den lille rødhårede pige med fodlænken. Og håndboldlandsholdstræner Nikolaj Jacobsen, der jo godt ”kan ha’ et vask’bræt, selvom der ligger en dyn’ i blø’”. En helt igennem grinende revyoplevelse, som du kan læse meget mere om på AKKC’s hjemmeside her.

Som ClubNord-medlem kan du spare 125 kr. på billetter til Sommerrevyen i Aalborg på følgende datoer:

SPAR 125 KR. på Sommerrevyen i Aalborg
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til butikken