Spring til indhold
GLÆD DIG

SPAR 25% på billet til Robin Hood i AKKC

Nu skal hele familien have en teateroplevelse! Club Nord giver medlemmerne chancen for at opleve den anmelderroste forestilling Robin Hood i Aalborghallen / AKKC den 9. marts – med 25% rabat!

Publikum kan se frem til at opleve Folketeatrets livlige og humoristiske version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans slæng, der huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige.
Familieforestillingen byder både på eventyr, romantik, slåskampe og harme over social ulighed, og mange af historiens scener og elskede figurer er med.

KULTURKUPEEN:
“Det er ikke hver dag en familieteaterforestilling er så underholdende, at man ligefrem morer sig. Med den nye ”Robin Hood” på Folketeatret og en sprælsk Christopher Læssø i titelrollen er det lykkedes den herboende norske instruktør Frede Gulbrandsen at sætte fut i alle – både musikere, skuespillere og scenografen Julie Forchhammer.”

JYLLANDS-POSTEN
“Folketeatrets ”Robin Hood” er en stærkt underholdende og engagerende familiekomedie i højt tempo og med en middelaldermunk på overarbejde.”

Læs mere om showet på Aalborg Kongres og Kultur Centers hjemmeside. Klik HER!

Nu skal hele familien have en teateroplevelse! Club Nord giver medlemmerne chancen for at opleve den anmelderroste forestilling Robin Hood i Aalborghallen / AKKC den 9. marts – med 25% rabat! Publikum kan se frem til at opleve Folketeatrets livlige og humoristiske version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans slæng, der huserer

Du skal være logget ind for at læse mere.

Log ind for yderligere information
Log ind
Ønsker du at blive medlem af Club Nord
Bliv medlem

INFORMATION:

9. marts 2023 17:00

Club Nord fordel:
SPAR 25% på billetter til forestillingen Robin Hood.

Torsdag den 9. marts 2023 kl. 17:00

Periode:
16. februar. -8. marts

Læs mere om “Robin Hood” på Arena Nords hjemmeside:
TRYK HER

SPAR 25% på billet
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til butikken