Spring til indhold

Glæd dig! 2023 bliver et fantastisk Club Nord år!

I januar 2022 vedtog bestyrelsen en ny strategi for Club Nord. Formålet var at gøre det endnu mere attaktivt at være Club Nord medlem.

Det seneste år har da også budt på endnu flere konkurrencer –  og endnu flere besparelser på billetter og endnu flere Club Nord aktiviter.

Den udvikling fortsætter vi med i 2023. Vi har allerede planlagt nogle spændende ting, som vi glæder os til at kunne afsløre i de kommende uger.

Ny hjemmeside!

En af nyhederne er en ny hjemmeside, som vi lancerer i juledagene. En ny spændende side, hvor det bliver nemmere at surfe rundt i alle tilbudene. Vi giver clubnord.dk et ordentligt facelift.

Selvfølgelig fejrer vi den nye hjemmeside med konkurrencer – så hold godt øje med TV2 Nord, Club Nords nyhedsmail, facebook o.s.v.

På generalforsamlingen i marts bakkede de fremmødte medlemmer op om strategien, og det blev ved samme lejlighed vedtaget, at vi hæver medlemsgebyret med 29 kr. årligt. Stigningen træder i kraft samtidig med lanceringen af den nye hjemmeside, så fra denne dato vil medlemskabet koste 99 kr. om året – naturligvis stadig for HELE husstanden.

Men bare rolig – alt kommer til at kører automatisk.  Du er forsat medlem som hidtil, dit nuværende medlemskab udløber samme dato som hidtil, og du modtager fortsat vores fantastiske nordjyske tilbud. 

Som noget helt nyt lancerer vi i forbindelse med den nye hjemmeside et nyt medlemsskab: ”Club Nord Free”. Et gratis ”prøvemedlemskab”.

Som ”Club Nord Free” medlem modtager man nyhedsbrevet, kan læse om vores events, konkurrencer og meget mere. Man vil kunne deltage i et begrænset antal konkurrencer men ikke i de konkurrencer, der overstiger en værdi af 500 kr. Man vil ligeledes ikke få del i rabatter på billetter til musicals, koncerter og events.

Så det kan stadig betale sig at være Club Nord medlem.

Hvad skal du gøre?

Du skal ikke foretage dig noget i forbindelse med nye hjemmeside eller de nye ændringer – blot glæde dig over at det bliver endnu sjovere at være Club Nord i 2023.

Til slut vil jeg gerne ønske dig, og alle omkring dig, en rigitg glædelig jul samt et godt og lykkebringende 2023.

Med venlig hilsen

Lars Sennels

Formand for Club Nord

Husk at du altid kan ringe til os på tlf. 96 96 96 96, hvis du problemer med dit kontigent eller andre spørgsmål. Malene sidder klar ved telefonen alle hverdage mellem kl. 10 og 12.
Du er også mere end velkommen til at skrive en mail til os: clubnord@tv2nord.dk 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til butikken