Spring til indhold

Samarbejde med Everclean Carcare

Er du til en ren bil – Både inde og ude – så har Club Nord en rigtig god nyhed til dig.

TV2 Nords seerklub har nemlig indgået et samarbejde med Everclean Carcare.

Virksomheden er startet af de to unge brødre Johan og Emil Brynildsen og tilbyder pleje af din bil, vel og mærket hjemme hos dig selv. Everclean Carcare kører nemlig ud til dig når bilen skal have den helt store omgang og stå funklende og ren tilbage.

“Vi har valgt at bygge vores virksomhed op på tre værdipiller: Kunden i fokus, kvalitet og service og enkelthed”, fortæller Johan Brynildsen.

De to brødre kører rundt i hele Nordjylland og efterlader skinnende rene biler over det hele. Når man spørger om fordelene ved at lade Everclean Carcare om at vaske ens bil peger Emil Brynildsen på flere aspekter:

“Når du tager I vaskehal har der altid været tusindevis af biler igennem vaskehallen før dig. De børster, som din bil bliver “rengjort” med kan indeholde mikroskopisk snavs og skidt, som for det første går ind og sætter sig på din bil, men som det andet fungere som et stykke “sandpapir” der efterlader din lak med små ridser, som bliver synlige efter længere tids brug.”

Emil fortæller at modsat vaskehallen dykker Everclean Carcare ned i de små detaljer, såsom frontgitter, omkring sidespejlene, omkring dørhåndtag m.m.

“Hvis ikke der bliver taget hånd om det, kan det forårsage rustskader.”

I første omgang vil Club Nord og Everclean Carcare lave et samarbejde omkring en konkurrence hvor man kan vinde det helt store bilvask. Både inde og ude.

“Men i nær fremtid vil vi lancere et samarbejde hvor Club Nord medlemmer får en rabat på Everclean Carcare´s forskellige vaske muligheder.”, fortæller Lars Bisgaard Andreasen fra Club Nord.

Han fortæller at samarbejdet er et led i Club Nords strategi med at tilbyde medlemmerne andre spændende ydelser og konkurrencer end f.eks billetter til koncerter.

“Vi vil gerne favne endnu bredere, og leder derfor efter samarbejdspartnere indenfor alle brancher”.

Man kan kontakte Sponsor- og Eventmanager Lars Bisgaard Andreasen hvis man som virksomhed er interesseret i et samarbejde, på telefon 22 83 16 16 eller mail: laan@tv2nord.dk

Du kan læse mere om Everclean Carcare på dette link: KLIK HER

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til butikken